31 oktober 2016: Rode Kruis Charity Night in Carré

Bent u erbij op 31 oktober in Carré? De Rode Kruis Charity Night is een uniek 12 Michelin-sterren-live cooking event.  De benefietavond biedt u uitstekende netwerkmogelijkheden. Terwijl u in Carré geniet van een bijzondere benefietavond, bereiden de sterrenchefs van de tophotels van Amsterdam ter plaatse verse culinaire hoogstandjes. Laat u verrassen en verwennen door tongstrelende creaties in een uniek 10-gangen walking dinner! Naast heerlijk eten kunt u genieten van een optreden van Shirma, samen met muzikanten, backing vocals en DJ Maestro. Om alvast in de sfeer te komen vindt u in deze link een compilatie van ons vorige benefiet.

De Rode Kruis Cahrity Night wordt georganiseerd door het Rode Kruis Amsterdam in samenwerking met de Luxury Hotels of Amsterdam. Met uw aanwezigheid en deelname aan de veiling en loterij steunt u het Rode Kruis Amsterdam bij de hulp aan Amsterdammers in nood.

Arrangement of los ticket kopen?

Als u een arrangement aanschaft, kunt u met een gezelschap van 10 personen deelnemen aan deze speciale avond. De kosten van dit arrangement bedragen €5.000,-. Het is ook mogelijk om losse kaarten te kopen. Deze kosten €500 per toegangskaart.

Het event heeft de ANBI-status. De avond vangt aan om 17.30 uur (inloop) en duurt tot 23.00 uur.
 

Hier vindt u meer informatie over de bereikbaarheid van en het parkeren bij Carré. 
 

We ontmoeten u graag in Koninklijk Theater Carré op 31 oktober 2016!

 
(Foto: Janne Igbuwe)
 
 
evenements uitnodiging
 evenements uitnodiging